|
Nasza Szkapa forum ło qniach
odwiedź naszą stronę:
Nie pytaj, co Szkapa może dać Tobie. Zapytaj, co Ty możesz dać Szkapie?
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
korek źrebak

|
Wysłany: Wto. 23 Gru. 2008, 01:54 Temat postu: Przejrzystość owego forum |
|
|
Ten temat nie jest wyrazem mojego niezadowolenia, i nie chciałabym, żeby był odebrany jako nieuprzejmość (upierdliwość). Podoba mi się to, że wiekszość ludzi wypowiadających się na forum ma spore doświadczenie i wiedzę (jakaś część nawet na poziomie instruktorskim), ale chodzi o to, że niekiedy mozna się w nim pogubić... jest wiele tematów ciekawych pozostawionych w tyle, skutkiem czego jest zakładanie nowych podobnych tematów A konkretniejsze rozdziały i dyscyplina inspirowałyby szkapowiczów i zachęcały bardziej do dyskusjii:) Może istnieje możliwość jakiegos "pocięcia" forum dla wiekszej czytelności? Ktoś popiera? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jan_Osik koniuszy

|
Wysłany: Wto. 23 Gru. 2008, 14:48 Temat postu: |
|
|
Wielokrotnie odwoływaliśmy się do poczucia współodpowiedialności za kształt forum. Czasami dokonywaliśmy podziału wątków, wydzielania jednych z drugich, zmian kategorii itd. itd.
Część wątków (uznana za ważne) bywa podwieszana, by nie zginęły w czeluściach serwera...
No ale jest jak jest.
Natury nie da się okiełznać. Rzeka najgorzej czuje się w betonowym korycie
Jeśli jednak masz jakiś pomysł na przegupowanie zasobów - podziel się nim z administratorem i moderatorami.
Lepsze jest wrogiem dobrego, no nie?  _________________ Zwyczaje twego plemienia nie są prawami natury. |
|
Powrót do góry |
|
 |
korek źrebak

|
Wysłany: Wto. 23 Gru. 2008, 16:06 Temat postu: |
|
|
Oczywiscie:D nie napsałam tego zeby siedziec i czekac az ktos cos zrobi, tylko zeby ewentualnie miec jakis wkład:D "Zapytaj, co Ty możesz dać Szkapie" bede nad tym myśleć |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|