|
Nasza Szkapa forum ło qniach
odwiedź naszą stronę:
Nie pytaj, co Szkapa może dać Tobie. Zapytaj, co Ty możesz dać Szkapie?
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
T.B. koniuszy

Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 5648 Skąd: Koziegłowy koło Poznania
|
Wysłany: Sob. 10 Gru. 2005, 16:13 Temat postu: Lista mailingowa. |
|
|
Czasem jest potrzeba lub chęć przekazania jakiejś informacji większej liczbie szkapowiczów lecz nie jest to wiadomość do zamieszczenia na forum. W związku z tym założyłem grupę "Lista mailingowa".
Na początek sam wpiszę do niej osoby, z którymi i tak czasem koresponduję lub korespondowałem prywatnie. Gdyby jednak taka korespondencja miała być uznana przez kogokolwiek za spam - można wypisać się z grupy jednym kliknięciem (wchodząc najpierw w jej przeglądanie).
Z kolei osoby, które chcą otrzymywać takie różne szkapoinformacje, a ja nie wpisałem ich do grupy, mogą - podobnie, przez jedno kliknięcie - zgłosić chęć dopisania ich do "Listy mailingowej". _________________
Nie ufam ludziom, którzy zajeżdżają konie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
T.B. koniuszy

|
Wysłany: Sob. 27 Maj. 2006, 12:33 Temat postu: |
|
|
Dopisałem mnóstwo osób do listy mailingowej. Patrz: "Grupy".
Każdy nowodopisany powinien otrzymać mail wygenerowany przez forum. Pamiętajcie, że jeśli komuś to nie odpowiada - może sam, jednym kliknięciem wypisać się z tej listy.
Powtórzę też, że osoby, które chcą otrzymywać takie różne szkapoinformacje, a ja nie wpisałem ich do grupy, mogą - podobnie, przez jedno kliknięcie - zgłosić chęć dopisania ich do "Listy mailingowej".
Nie bójcie się zasypywania spamem. Lista jest używana bardzo, bardzo rzadko. Ale czasem może się przydać.  _________________
|
Powrót do góry |
|
 |
panna Immortal podjezdek

Dołączył: 20 Sty 2010 Posty: 333 Skąd: Z Kamienia Pomorskiego, k. Szczecina
|
Wysłany: Wto. 16 Mar. 2010, 09:30 Temat postu: |
|
|
Hmmm... wpisałam się, ale e-maila nadal nie dostałam i na liście też mnie chyba nie ma. próbowałam się wcisnąć wiele razy Może mnie nie chcecie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
T.B. koniuszy

|
Wysłany: Sro. 17 Mar. 2010, 00:29 Temat postu: |
|
|
Sprawdziłem - na liście jesteś.
Skoro nie dostałaś maila potwierdzającego, sprawdź Twój adres e-mail w profilu.
Natomiast jeśli chodzi o otrzymywanie grupowej korespondencji, to jest ona rzadko wysyłana. Musi wydarzyć się coś bardzo ważnego dla wszystkich Szkapowiczów. _________________
|
Powrót do góry |
|
 |
panna Immortal podjezdek

Dołączył: 20 Sty 2010 Posty: 333 Skąd: Z Kamienia Pomorskiego, k. Szczecina
|
Wysłany: Nie. 11 Kwi. 2010, 11:11 Temat postu: |
|
|
Sprawdziłam, jest dobry. Mogłam skasować jednak przez przypadek Dzieki za fatygę. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|