|
Nasza Szkapa forum ło qniach
odwiedź naszą stronę:
Nie pytaj, co Szkapa może dać Tobie. Zapytaj, co Ty możesz dać Szkapie?
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
panna Immortal podjezdek

Dołączył: 20 Sty 2010 Posty: 333 Skąd: Z Kamienia Pomorskiego, k. Szczecina
|
Wysłany: Wto. 20 Kwi. 2010, 08:43 Temat postu: Pomysł |
|
|
Nie wiem, czy można by coś takiego zrobić, ale się wyrywam z moim pomysłem... Mianowicie w "grupy" obok listy mailingowej można by zrobić grupę westu i grupę angola(jakoś inaczej, ładniej nazwane). Nie zrobiłoby to większej różnicy, ale wiedzielibyśmy o sobie więcej,  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
panna Immortal podjezdek

|
Wysłany: Wto. 20 Kwi. 2010, 18:11 Temat postu: |
|
|
No. Nie dokończyłam, bo się lekcja skończyła i musiałam szybko wysłać, żeby od początku nie pisać. A w domu braciszek zajął komputra no co za..... Aha, chciałam napisać, ze np. jak są odp. w postach i widać niektóre informacje, np. miejsce zamieszkania, nick itd., to mogłoby tam być tez info o przynależności do danej z tych grup. I co? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
T.B. koniuszy

Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 5648 Skąd: Koziegłowy koło Poznania
|
Wysłany: Wto. 20 Kwi. 2010, 21:29 Temat postu: |
|
|
I nic.
Grupy tworzy się w celu:
- umożliwienia wysyłania masowej korespondencji wybranym osobom;
- nadania szczególnych uprawnień wybranym osobom, na przykład prawa dostępu do prywatnego forum, uprawnień moderatorskich itp.
Nie tworzy się grup w celu podziału osób pod względem koloru skóry, wyznania, preferencji jeździeckich, ani żadnych innych preferencji.
Tym bardziej niepotrzebny jest (i też nie ma takiego na forum) mechanizm pokazywania przy nicku przynależności do grupy. _________________
Nie ufam ludziom, którzy zajeżdżają konie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
panna Immortal podjezdek

|
Wysłany: Sro. 21 Kwi. 2010, 14:13 Temat postu: |
|
|
Aha. NO i o to mi chodziło- krótka i zwięzła odp. Dzięki. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rybaczka źrebak

Dołączył: 24 Mar 2010 Posty: 35 Skąd: Z Norwegii (tak na niby, a tak na serio to z Kamienia Pomorskiego)
|
Wysłany: Sro. 21 Kwi. 2010, 14:37 Temat postu: |
|
|
eeeeeeeeeeeeeeeeeee tam, fajnego ajdija miałaś i cię zjechali...no co za sapieny Ja tam nie rozeznaje się z tymi westami itd. ale to by sprawa fajna była _________________ Najprostsza definicja imienia i nazwiska Alexander Rybak - cud, miód i... skrzypce!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kuhajlan podjezdek

|
Wysłany: Sro. 28 Kwi. 2010, 13:44 Temat postu: |
|
|
Ja też uważam, że to by było ok. Bo jak ktoś do mnie wyskakuje z anglezowaniem albo półsiadem to trochę tak dziwnie... _________________ Freedom- The Oldest Satans Child |
|
Powrót do góry |
|
 |
panna Immortal podjezdek

|
Wysłany: Sro. 28 Kwi. 2010, 15:33 Temat postu: |
|
|
No o to tez mi chodziło  _________________
 |